Ghia Pro

Vanjski podovi

Elegance, Emotion, Atmosphere

Iz bogatog asortimana boja, širina, završnih obrada i dodataka odaberite najbolje rješenje za podove svojih ljetnih kuhinja, terasa i prostora oko bazena. U njih možete ugraditi i dekorativnu led rasvjetu.

Zatražite ponudu

Birajte između glatkih, reljefnih i žljebastih završnih obrada

Elegance

Elegance

Elegance daska za podove nudi više varijanata boja i završnih obrada. Možete birati između dva smeđa i dva siva tona te između žljebaste, glatke i reljefne završne obrade. Sve daste dolaze u dvjema širinama: 138 i 180 mm.

Emotion

Emotion

Emotion daske zrače toplinom i idealne su za ljetne terase i vanjska mjesta za opuštanje. Dolaze u dvije nijanse smeđe boje, a njihova je širina 138 mm.

Atmosphere

Atmosphere

Atmosphere daske jednostavne su za održavanje što ih čini idealnima za kuhinje na otvorenom. Dolaze u sivoj i smeđoj varijanti, a obje su boje intenzivne, ujednačene i otporne na UV zračenje. Njihova je širina 138 mm.

Dogovorimo suradnju

Proizvodi izrađeni od kompozitnog drveta Forexia® izrađeni su od recikliranja drveta s certifikatom PEFC. Predstavljaju alternativu upotrebi egzotičnog drveta te doprinose smanjenju masovne sječe šuma. U potpunosti se mogu reciklirati i ne sadrže ljepila ili formaldehide. Proizvođač Silvadec vodi ekološki odgovornu politiku i zadovoljava stroge standarde zaštite okoliša. Ima potporu ADEME-a, Agencije za okoliš i upravljanje energijom te od 2014. godine certifikat ISO 14001.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital