Ghia Pro

WPC daske za terase

Odaberite najbolje za podove svojih ljetnih kuhinja, terasa i prostora oko bazena.

Preuređujete svoju terasu ili gradite novu? Tražite dugotrajnu ekološki prihvatljivu alternativu drvenim podlogama ili keramici? WPC daske za terasu najbolji su izbor za vas.

Zatražite ponudu

U bogatom asortimanu pronađite daske koji najviše odgovaraju vašim terasama

Exclusive

Exclusive

Savršeno se uklapa uz moderan dizajn nekretnina čistih linija. Među daskama je mali razmak, a zbog svoje glatke površine nalikuju na prirodan kamen.

Natureline

Natureline

Natureline je najbolji izbor za one koji žele prirodan drveni izgled svoje terase.

Robust

Robust

Savršen odabir za terase neobičnog oblika sa zakrivljenim dijelovima i prijelaze u vrt. Odlikuje ju čvrstoća i elegancija.

Popular

Popular massive

POPULAR massive je klasik među WPC daskama koji nikad ne izlazi iz mode.

Urban

Urban

Idealan izbor za modernu arhitekturu i stil života na otvorenom. Sjajno se uklapa u vizuru modernih zgrada svojom suptilnošću i otmjenošću.

Resistente

Resistente Pro

Vrlo je otporna na klizanje što je čini najboljim izborom za terase oko bazena. Elegantnog je izgleda i jednostavno se održava.

Compact

Compact

Odlikuje ju elegancija i prirodan izgled drva. Dolazi u dvije varijante: puni i saćasti profil te u tri boje.

Compact

Compact Plus

Dva tonaliteta u jednom dizajnu čine Compact plus dasku posebnom. Birajte između smeđih tonova koji stvaraju ugodnu i toplu atmosferu te sivih koji postižu moderan izgled.

Smart

Smart

Smart daske su blagog zakrivljenog polukružnog oblika na rubovima što omogućava lako otjecanje vode s terase. Baš zbog toga što se na njima voda ne zadržava, znato duže traju i lakše se održavaju.

Strong

Strong

Naziv ove daske opravdava njezina debljina od 38 mm. Najčešće se koristi na mjestima gdje nije moguća izvedba nosive podkonstrukcije poput stepenica, molova ili terasa.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam pronaći rješenje za vaše terase i objekte koje će se dizajnom i funkcionalnostima najbolje uklopiti u prostor koji uređujete ili gradite.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital