Ghia Pro

Kontejneri sportske namjene

Praktično privremeno ili trajno rješenje za sportske terene

Kontejneri za svlačionice na sportskim terenima veoma su praktično rješenje na terenima na kojima nije moguće graditi čvrste objekte ili je prostor ograničen veličinom i dostupnošću.

Bilo da se želite istaknuti ili nenametljivo uklopiti u postojeći dizajn prostora, ovi modularni objekti mogu se postaviti na duži ili kraći period na željenu lokaciju. Dostupni su u standardnoj izvedbi kao samostojeći objekt ili objekt prislonjen na postojeći s mogućnošću premještanja.

Iako je izvedba tehnički zahtjevna, kontejneri za svlačionice ne zahtijevaju posebne podloge. Važno je kvalitetno postavljanje električnih, vodovodnih i vatrootpornih instalacija u skladu s važećim normama za objekte te namjene.

Uz standardnu izvedbu, svojim klijentima nudimo opcije dodatne opreme:

  • betonski pod – Betonyp
  • završna obloga – PVC homogena guma za sanitarne prostorije
  • keramičke pločice po izboru investitora
  • dodatna sanitarna oprema
  • pregradne stijene HPL Compact
  • inox sudoperi
  • Kerrock umivaonici
  • električna nadžbukna ili podžbukna instalacija

Zatražite ponudu

Često postavljana pitanja

Da, u mogućnosti smo izraditi i objekte nestandardnih dimenzija.

Želeći pružiti što veću udobnost u korištenju uredskih i stambenih kontejnera, u modularnoj nadogradnji nudimo dodatnu opremu: izolaciju poda, drvenu ili betonsku vodootpornu oblogu, razne PVC homogene obloge poda, troslojna IZO stakla, klimatizacijski uređaj s inverterom za grijanje i hlađenje, venecijanere, aluminijske i PVC rolete i keramičke pločice.

Osim standardne izvedbe sanitarnoga čvora, sanitarnoga čvora za osobe s invaliditetom i kombiniranih tuš/WC prostora, prilagođavamo se željama klijenata izborom dodatne opreme: betonski pod – Betonyp, završna obloga – PVC homogena obloga poda za sanitarne prostorije, keramičke pločice po izboru investitora, dodatna sanitarna oprema, pregradne stijene HPL Compact, inox sudoperi, Kerrock umivaonici, gips kartonske obloge zida s keramičkim pločicama te kpl skrivene elektro i vodovodne instalacije.

Da, možemo izraditi i nadstrešnice, verande i slične dodatke kojima će boravak u vašim novim objektima biti još ugodniji.

Da, potrebno je ishoditi zakonski obvezne dozvole za modularne jedinice Rješenje o tipskom projektu za modularne kontejnere Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, no to mi možemo ishoditi u vaše ime.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam kreirati prostor dizajniran prema vašim potrebama.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital