Ghia Pro

Termoizolacijski paneli

Laki konstrukcijski materijali s visokom toplinskom izolacijom.

Termoizolacijski paneli dobiveni su industrijskim procesom i sastoje se od vanjske i unutarnje obloge te izolacije. Zadovoljavaju sve statičke, fizikalne i ekološke zahtjeve modernoga graditeljstva. Zahvaljujući maloj težini omogućavaju jednostavnu i brzu gradnju raznih konstrukcija.

Što nudimo
 Termoizolacijski paneli

Od pojedinačnih krovnih i zidnih termoizolacijskih panela do gotovih useljivih objekata.

Objekti različitih namjena izgrađeni od termoizolacijskih panela

Termoizolacijskim panelima gradimo objekte različite namjene koje odlikuje visoka toplinska izolacija čime se postižu uštede u grijanju i hlađenju objekata i doprinosi se visokim ekološkim standardima.

Krovni i zidni paneli

Termoizolacijske panele prodajemo i zasebno, kao građevni materijal koji ima mnogo primjena.

U bogatom asortimanu pronađite proizvode koji vam najviše odgovaraju

Spremno za korištenje u kratkom roku

Gradnja objekata s termoizolacijskim panelima brza je i jednostavna zbog lakoće materijala i velikih ploča zahvaljujući čemu objekt u kratkom roku postaje spreman za korištenje. Ploče već dolaze u različitim bojama ili obložene zaštitnim PVC dekorativnim filmom pa ih nije potrebno dodatno obrađivati.

Često postavljana pitanja

Vanjska i unutarnja strana panela izrađena je od pocinčanog, bojanog lima debljine od 0,4 do 0,9 mm ovisno o namjeni i potrebnoj nosivosti panela. Panel može biti s ALU ili INOX limovima. Ispuna panela može biti od PUR pjene, PIR pjene i kamene vune.

Ako je potrebno zadovoljiti kriterij negorivosti, koriste se paneli s ispunom od PIR pjene ili mineralne vune, ovisno o kriteriju negorivosti koji je potrebno zadovoljiti.

Zidni paneli koriste se isključivo za oblaganje zidnih površina. Nije poželjna montaža na krovu jer nije moguće kvalitetno spriječiti prodor vode u objekt.

Termoizolacijski paneli koriste se za završno oblaganje poslovnih ili stambenih objekata, izolaciju novih i postojećih objekata, sanaciju postojećih objekata, poboljšanje radne ili stambene sredine dodatnom izolacijom prostora, za brzu i kvalitetnu gradnju.

Panele je moguće naručiti i dobiti u dimenzijama koje su kupcu potrebne, do maksimalno 13,60 m.

Pokrivna širina jednog panela (krovnog ili zidnog) iznosi 1000 mm.

Panele je moguće montirati i na drvenu i na metalnu konstrukciju. Pričvrsnu tehniku možete zatražiti uz ponudu za panele.

Nosivost krovnih termoizolacijskih panela određena je debljinom panela, debljinom limova te gustoćom podkonstrukcije na koju se paneli montiraju.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam pronaći najbolje rješenje za vaše montažne objekte.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital