fbpx
Ghia Pro
Modularni objekti i graditeljstvo

O nama

Ghia hala

O nama

Tvrtka Ghia Pro d.o.o. osnovana je 1996. godine. Djeluje na hrvatskom tržištu kao tvrtka koja je među prvima pružila uslugu nabave i prilagodbe kontejnerskih jedinica i danas je prepoznata kao jedan od vodećih proizvođača modularnih kontejnera. Najveći dio poslovanja tvrtke temelji se upravo na nabavi, izradi i prodaji modularnih kontejnera. Ghia Pro d.o.o. pruža cjelokupnu uslugu: od izrade do sklapanja modularnih kontejnera uključujući i instalacije u jedinicama.

Tvrtka se kontinuirano prilagođava zahtjevima tržišta i svojih klijenata te širi paletu proizvoda izradom nestandardnih kontejnera (kontejnera po mjeri) za najrazličitije namjene. U mogućnosti je ponuditi i dodatne modularne jedinice poput nadstrešnica, verandi i slično. Dio poslovanja tvrtke temelji se na razvijanju usluge najma standardnih kontejnerskih objekata klijentima sa sezonskim potrebama ili unutar ograničenoga vremenskoga perioda.

Važno je napomenuti da je tvrtka u mogućnosti ishodovanja zakonski obvezne dozvole za modularne jedinice Rješenje o tipskom projektu za modularne kontejnere od strane Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

Naša misija

Modularni kontejneri ili montažni objekti rabe se u najrazličitije namjene zbog višestrukih mogućnosti prilagodbe, izdržljivosti, cijene i u konačnici dostave na željeno područje.

Dugogodišnje prisustvo na tržištu modularnih kontejnera omogućuje nam praćenje trendova u razvijanju kontejnerskih jedinica. Osluškivanjem potreba naših klijenata uočena je sve veća potreba izrade objekata vezanih uz uslužne i prodajne djelatnosti. Tako se nametnula misija tvrtke – daljnje praćenje trendova tržišta i djelovanje u skladu s njima s naglaskom na razvijanje linije kontejnerskih jedinica vezanih uz uslužne i prodajne djelatnosti.

Korištenjem vrhunskih materijala, modernim dizajnom i inovativnošću te stručnim osobljem u mogućnosti smo i u budućnosti udovoljiti svim potrebama svojih klijenata.

© Ghia Pro 2022.