Ghia Pro

O nama

Ghia hala

Tvrtka Ghia Pro d. o. o. osnovana je 1996. godine. Na hrvatskom smo tržištu među prvima pružili uslugu nabave i prilagodbe kontejnerskih jedinica i danas smo prepoznati kao jedan od vodećih proizvođača modularnih kontejnera.

Kako se kontinuirano prilagođavamo zahtjevima tržišta i svojih klijenata, proširili smo paletu proizvoda i na kontejnere nestandardnih dimenzija za različite namjene koji su izrađeni po mjeri i prema individualnim potrebama klijenata te na nadstrešnice, verande i druge dodatke. Uz navedeno možemo ishoditi zakonski obvezne dozvole za modularne jedinice – Rješenje o tipskom projektu za modularne kontejnere Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

Svoje smo poslovanje postepeno proširili i na prodaju termoizolacijskih panela u čijem smo sektoru postali lideri na ovom dijelu tržišta te panelnim ogradama i s kompozitnim daskama za terase i fasade. Kontinuirano ulažemo i u nabavu strojeva za obradu limova čime znatno ubrzavamo svoj proizvodni proces, ali i širimo spektar proizvoda koje nudimo na tržištu.

Dogovorimo suradnju

Naš stručni tim odgovorit će na svako vaše pitanje i pomoći vam kreirati prostor u kojem ćete uživati boraviti.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital