Ghia Pro

Modularni objekti

Kontejnere razne namjene pretvaramo u ugodne objekte i potpuno opremljene za rad i boravak u njima.

Modularni višenamjenski kontejneri odlična su rješenja kod ograničenosti prostora, nemogućnosti gradnje čvrstih objekata ili kod privremene potrebe za objektom na određenoj lokaciji. Brzo se postavljaju na željenu lokaciju i u kratkom se vremenu mogu u potpunosti opremiti i osposobiti za korištenje.

Što nudimo
 Modularni objekti

U bogatom asortimanu pronađite proizvode koji vam najviše odgovaraju

Po mjeri i prema željama klijenata

Dimenzijama i dizajnom potpuno se prilagođavaju potrebama i željama klijenata, a mogu se i nadograđivati novim jedinicama. Danas, svojom kvalitetom i izgledom, udovoljavaju standardima klasičnih objekata.

Često postavljana pitanja

Da, u mogućnosti smo izraditi i objekte nestandardnih dimenzija.

Želeći pružiti što veću udobnost u korištenju uredskih i stambenih kontejnera, u modularnoj nadogradnji nudimo dodatnu opremu: izolaciju poda, drvenu ili betonsku vodootpornu oblogu, razne PVC homogene obloge poda, troslojna IZO stakla, klimatizacijski uređaj s inverterom za grijanje i hlađenje, venecijanere, aluminijske i PVC rolete i keramičke pločice.

Osim standardne izvedbe sanitarnoga čvora, sanitarnoga čvora za osobe s invaliditetom i kombiniranih tuš/WC prostora, prilagođavamo se željama klijenata izborom dodatne opreme: betonski pod – Betonyp, završna obloga – PVC homogena obloga poda za sanitarne prostorije, keramičke pločice po izboru investitora, dodatna sanitarna oprema, pregradne stijene HPL Compact, inox sudoperi, Kerrock umivaonici, gips kartonske obloge zida s keramičkim pločicama te kpl skrivene elektro i vodovodne instalacije.

Da, možemo izraditi i nadstrešnice, verande i slične dodatke kojima će boravak u vašim novim objektima biti još ugodniji.

Da, potrebno je ishoditi zakonski obvezne dozvole za modularne jedinice Rješenje o tipskom projektu za modularne kontejnere Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, no to mi možemo ishoditi u vaše ime.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam kreirati prostor dizajniran prema vašim potrebama.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital