Ghia Pro

Kontejneri za trgovinu i usluge

U potpunosti se prilagođavamo vašoj poslovnoj viziji

Kontejneri za prodajne i uslužne djelatnosti najbolji su primjer prilagodljivosti klijentu. Dizajnom se prilagođavaju najrazličitijim svrhama jer njihova namjena i oblik gotovo u potpunosti ovise o potrebama i željama klijenata.

Parkovi, plaže, parkirališta i slične lokacije izvrsna su mjesta za prodajne i uslužne djelatnosti poput fast fooda, caffe bara, marketa ili kioska.

Visina objekta, vrsta sanitarija, tipovi radnih pultova, napa, podova, električnih instalacija, krova na dvije vode, kupola, ukrasnih vijenaca i drugih detalja prilagođavaju se potrebama i željama klijenata, ali i dalje se zadržavaju sve kvalitativne karakteristike uredsko-stambenih jedinica (poput izolacije i udobnosti).

Kontejneri za prodajne i uslužne djelatnosti izrađuju se isključivo „po mjeri“ investitora.

Zatražite ponudu

Često postavljana pitanja

Da, u mogućnosti smo izraditi i objekte nestandardnih dimenzija.

Želeći pružiti što veću udobnost u korištenju uredskih i stambenih kontejnera, u modularnoj nadogradnji nudimo dodatnu opremu: izolaciju poda, drvenu ili betonsku vodootpornu oblogu, razne PVC homogene obloge poda, troslojna IZO stakla, klimatizacijski uređaj s inverterom za grijanje i hlađenje, venecijanere, aluminijske i PVC rolete i keramičke pločice.

Osim standardne izvedbe sanitarnoga čvora, sanitarnoga čvora za osobe s invaliditetom i kombiniranih tuš/WC prostora, prilagođavamo se željama klijenata izborom dodatne opreme: betonski pod – Betonyp, završna obloga – PVC homogena obloga poda za sanitarne prostorije, keramičke pločice po izboru investitora, dodatna sanitarna oprema, pregradne stijene HPL Compact, inox sudoperi, Kerrock umivaonici, gips kartonske obloge zida s keramičkim pločicama te kpl skrivene elektro i vodovodne instalacije.

Da, možemo izraditi i nadstrešnice, verande i slične dodatke kojima će boravak u vašim novim objektima biti još ugodniji.

Da, potrebno je ishoditi zakonski obvezne dozvole za modularne jedinice Rješenje o tipskom projektu za modularne kontejnere Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, no to mi možemo ishoditi u vaše ime.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam kreirati prostor dizajniran prema vašim potrebama.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital