Ghia Pro

Mobilni modularni kontejneri

Jednostavno i brzo postavljanje, udoban interijer te skladan i moderan izgled eksterijera

Mobilni modularni kontejneri poput portirnica, recepcija, naplatnih kućica ili info punktova veoma su traženi proizvodi u našoj ponudi.

Kontejnerske jedinice za recepcije i portirnice popularne su zbog jednostavnog i brzog postavljanja, a zbog svoje jednostavne konstrukcije lako se premještaju na drugu lokaciju. No, ta jednostavna konstrukcija standardne izvedbe klijente ne zakida za udobnost i praktičnost interijera kao ni izgled eksterijera.

Prilagođavamo se željama klijenata nudeći dodatnu opremu:

  • prozore za komunikaciju
  • nadstrešnice
  • kupole
  • ukrasne maske
  • unutarnje i vanjske pultove
  • ostalo prema želji i potrebi klijenata

Zatražite ponudu

Često postavljana pitanja

Da, u mogućnosti smo izraditi i objekte nestandardnih dimenzija.

Želeći pružiti što veću udobnost u korištenju uredskih i stambenih kontejnera, u modularnoj nadogradnji nudimo dodatnu opremu: izolaciju poda, drvenu ili betonsku vodootpornu oblogu, razne PVC homogene obloge poda, troslojna IZO stakla, klimatizacijski uređaj s inverterom za grijanje i hlađenje, venecijanere, aluminijske i PVC rolete i keramičke pločice.

Osim standardne izvedbe sanitarnoga čvora, sanitarnoga čvora za osobe s invaliditetom i kombiniranih tuš/WC prostora, prilagođavamo se željama klijenata izborom dodatne opreme: betonski pod – Betonyp, završna obloga – PVC homogena obloga poda za sanitarne prostorije, keramičke pločice po izboru investitora, dodatna sanitarna oprema, pregradne stijene HPL Compact, inox sudoperi, Kerrock umivaonici, gips kartonske obloge zida s keramičkim pločicama te kpl skrivene elektro i vodovodne instalacije.

Da, možemo izraditi i nadstrešnice, verande i slične dodatke kojima će boravak u vašim novim objektima biti još ugodniji.

Da, potrebno je ishoditi zakonski obvezne dozvole za modularne jedinice Rješenje o tipskom projektu za modularne kontejnere Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, no to mi možemo ishoditi u vaše ime.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam kreirati prostor dizajniran prema vašim potrebama.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital