Ghia Pro

Skladišni kontejneri

Pouzdana zaštita od nepogodnih vremenskih uvjeta i krađe

Skladišni kontejneri izvrsno su funkcionalno rješenje na bilo kojoj lokaciji gdje postoji potreba za skladišnim prostorom većih ili manjih dimenzija. Veličina skladišnog prostora u potpunosti se prilagođava potrebama klijenta.

Skladišni kontejneri osiguravaju dodatan skladišni prostor za čuvanje imovine, na gradilištima za čuvanje alata i strojeva i sl. Ne pružaju toplinsku i zvučnu izolaciju, već štite skladištenu imovinu, alate i strojeve te drugu robu od nepogodnih vremenskih uvjeta te, zahvaljujući mehanizmu zaključavanja, i od krađe.

Vrlo su pogodni za premještanje i čest transport. Sama konstrukcija i izrada kontejnera ovisi o potrebama klijenata pa se stoga razlikuju u dizajnu, veličini i cijeni.

Zatražite ponudu

Često postavljana pitanja

Da, u mogućnosti smo izraditi i objekte nestandardnih dimenzija.

Želeći pružiti što veću udobnost u korištenju uredskih i stambenih kontejnera, u modularnoj nadogradnji nudimo dodatnu opremu: izolaciju poda, drvenu ili betonsku vodootpornu oblogu, razne PVC homogene obloge poda, troslojna IZO stakla, klimatizacijski uređaj s inverterom za grijanje i hlađenje, venecijanere, aluminijske i PVC rolete i keramičke pločice.

Osim standardne izvedbe sanitarnoga čvora, sanitarnoga čvora za osobe s invaliditetom i kombiniranih tuš/WC prostora, prilagođavamo se željama klijenata izborom dodatne opreme: betonski pod – Betonyp, završna obloga – PVC homogena obloga poda za sanitarne prostorije, keramičke pločice po izboru investitora, dodatna sanitarna oprema, pregradne stijene HPL Compact, inox sudoperi, Kerrock umivaonici, gips kartonske obloge zida s keramičkim pločicama te kpl skrivene elektro i vodovodne instalacije.

Da, možemo izraditi i nadstrešnice, verande i slične dodatke kojima će boravak u vašim novim objektima biti još ugodniji.

Da, potrebno je ishoditi zakonski obvezne dozvole za modularne jedinice Rješenje o tipskom projektu za modularne kontejnere Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, no to mi možemo ishoditi u vaše ime.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam kreirati prostor dizajniran prema vašim potrebama.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital