Ghia Pro

Hladionički paneli

Hladionički paneli posebno su dizajnirani za izgradnju rashladnih komora, tunela i hladnjača.

Zatražite ponudu

Istražite naš asortiman hladioničkih panela

WFJ

WFJ

WFJ hladionički paneli dostupni su u širini od 1000 mm. Debljina panela može biti 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200, 220 ili 240 mm, a ploče nestandardnih debljina isporučuju se prema zahtjevu klijenta i minimalnoj naručenoj količini.

Standardnu izolaciju pruža poliuretanska smola (PUR), a moguća je i nestandardna izolacija od poliizocijanuratne pjene (PIR) na zahtjev klijenta.

WSJ

WSJ

WSJ hladionički paneli dostupni su u širini od 1,015 mm. Debljina panela može biti 30, 40, 50, 60, 80, 100, 120, 140, 150, 160, 180 ili 200 mm, a ploče nestandardnih debljina isporučuju se prema zahtjevu klijenta i minimalnoj naručenoj količini.

Standardnu izolaciju pruža poliuretanska smola (PUR), a moguća je i nestandardna izolacija od poliizocijanuratne pjene (PIR) na zahtjev klijenta.

Često postavljana pitanja

Vanjska i unutarnja strana panela izrađena je od pocinčanog, bojanog lima debljine od 0,4 do 0,9 mm ovisno o namjeni i potrebnoj nosivosti panela. Panel može biti s ALU ili INOX limovima. Ispuna panela može biti od PUR pjene, PIR pjene i kamene vune.

Ako je potrebno zadovoljiti kriterij negorivosti, koriste se paneli s ispunom od PIR pjene ili mineralne vune, ovisno o kriteriju negorivosti koji je potrebno zadovoljiti.

Zidni paneli koriste se isključivo za oblaganje zidnih površina. Nije poželjna montaža na krovu jer nije moguće kvalitetno spriječiti prodor vode u objekt.

Termoizolacijski paneli koriste se za završno oblaganje poslovnih ili stambenih objekata, izolaciju novih i postojećih objekata, sanaciju postojećih objekata, poboljšanje radne ili stambene sredine dodatnom izolacijom prostora, za brzu i kvalitetnu gradnju.

Panele je moguće naručiti i dobiti u dimenzijama koje su kupcu potrebne, do maksimalno 13,60 m.

Pokrivna širina jednog panela (krovnog ili zidnog) iznosi 1000 mm.

Panele je moguće montirati i na drvenu i na metalnu konstrukciju. Pričvrsnu tehniku možete zatražiti uz ponudu za panele.

Nosivost krovnih termoizolacijskih panela određena je debljinom panela, debljinom limova te gustoćom podkonstrukcije na koju se paneli montiraju.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam pronaći najbolje rješenje za vaše montažne objekte.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital