Ghia Pro

Paneli s ispunom od poliuretana

Termoizolacijski paneli od poliuretana pružaju odličnu toplinsku, zvučnu i hidro izolaciju, brzo se i jednostavno postavljaju te donose znatnu uštedu na grijanju i hlađenju objekta.

Zatražite ponudu

Zidni paneli

ALFA

ALFA 2

ALFA 5 zidni paneli paneli dostupni su u širini od 1000 mm. Debljina panela može biti 25, 30, 35, 40, 50, 60, 80, 100, 120, 140, 150, 160, 180 ili 200 mm, a ploče nestandardnih debljina isporučuju se prema zahtjevu klijenta i minimalnoj naručenoj količini.

Standardnu izolaciju pruža poliuretanska smola (PUR), a moguća je i nestandardna izolacija od poliizocijanuratne pjene (PIR) na zahtjev klijenta.

STAR

STAR

STAR zidni paneli paneli dostupni su u širini od 1000 mm. Debljina panela može biti 40, 50, 60, 80, 100, 120 ili 140 mm, a ploče nestandardnih debljina isporučuju se prema zahtjevu klijenta i minimalnoj naručenoj količini.

Standardnu izolaciju pruža poliuretanska smola (PUR), a moguća je i nestandardna izolacija od poliizocijanuratne pjene (PIR) na zahtjev klijenta.

Krovni paneli

DELTA

DELTA 5

DELTA 5 krovni paneli dostupni su u širini od 1000 mm, a duljinom se prilagođavaju zahtjevima klijenata. Debljina panela može biti 30, 35, 40, 50, 60, 80, 100, 120 ili 140 mm, a ploče nestandardnih debljina isporučuju se prema zahtjevu klijenta i minimalnoj naručenoj količini.

Standardnu izolaciju pruža poliuretanska smola (PUR), a moguća je i nestandardna izolacija od poliizocijanuratne pjene (PIR) na zahtjev klijenta.

ISOGREK

ISOGREK H28

ISOGREK H28 je ploča od jednog lima dobivena spajanjem otpornog metalnog profila H28 mm na sloj poliuretana visoke gustoće koji se kontinuirano pjeni. Budući da je modularan, lagan, izoliran i otporan, prilagođava se bilo kojoj vrsti uporabe za začepljenje vanjske ovojnice zgrade.

Vrlo su otporne na koncentrirana opterećenja. Savršena su parna barijera te nudi diskretnu toplinsku izolaciju i značajno smanjenje buke od kiše.

Dolazi u širini od 1000 mm te debljine 10 mm. Izolacija ploča je od poliuretanske smole (PUR).

SUPERCOPPO

SUPERCOPPO

SUPERCOPPO

Posebno je dizajniran za krovove povijesnih i arhitektonski važnih građevina, povećava vrijednost zgrade stvarajući prestižni estetski efekt koji vjerno reproducira oblik tradicionalnog krovišta od opeke.

Pruža znatne uštede bez žrtvovanja estetike krova te dodatne pogodnosti poput smanjenja težine krova što ga čini idealnim materijalom za sanacije i restrukcije. Brže se polaže od klasične opeke, a i zahvati na održavanju su minimalni.

Dolazi u širini od 1000 mm te debljinama od 40, 60, 80 ili 100 mm i visini od 40 mm. Izolacija ploča je od poliuretanske smole (PUR) te nestandardne poliizocijanuratne pjene (PIR).

Često postavljana pitanja

Vanjska i unutarnja strana panela izrađena je od pocinčanog, bojanog lima debljine od 0,4 do 0,9 mm ovisno o namjeni i potrebnoj nosivosti panela. Panel može biti s ALU ili INOX limovima. Ispuna panela može biti od PUR pjene, PIR pjene i kamene vune.

Ako je potrebno zadovoljiti kriterij negorivosti, koriste se paneli s ispunom od PIR pjene ili mineralne vune, ovisno o kriteriju negorivosti koji je potrebno zadovoljiti.

Zidni paneli koriste se isključivo za oblaganje zidnih površina. Nije poželjna montaža na krovu jer nije moguće kvalitetno spriječiti prodor vode u objekt.

Termoizolacijski paneli koriste se za završno oblaganje poslovnih ili stambenih objekata, izolaciju novih i postojećih objekata, sanaciju postojećih objekata, poboljšanje radne ili stambene sredine dodatnom izolacijom prostora, za brzu i kvalitetnu gradnju.

Panele je moguće naručiti i dobiti u dimenzijama koje su kupcu potrebne, do maksimalno 13,60 m.

Pokrivna širina jednog panela (krovnog ili zidnog) iznosi 1000 mm.

Panele je moguće montirati i na drvenu i na metalnu konstrukciju. Pričvrsnu tehniku možete zatražiti uz ponudu za panele.

Nosivost krovnih termoizolacijskih panela određena je debljinom panela, debljinom limova te gustoćom podkonstrukcije na koju se paneli montiraju.

Dogovorimo suradnju

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pomoći vam pronaći najbolje rješenje za vaše montažne objekte.
Kontaktirajte nas
© Ghia Pro 2024. Izrada web stranica: Play Digital